SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

ПРОМОНОВО
Нежен пръстен от бяло злато с диаманти във форма на цвете 0.09 карата

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.09 карата

Референтен №  YZ0018244

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

2 157 лв.1 510 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 2.41 грама
0.09 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Нежен, ефирен и блестящ - това са думите, които описват този диамантен пръстен от бяло злато 14 карата, който е част от колекция Fantasy на Shemay Diamond. В тази колекция ще откриете именно фантазия, изкуство и смело изпълнение на дизайнери с усет към красивото, авангардно и детайлно изпълнение. Този пръстен с диаманти толкова фин и елегантен, че стои като истинско диамантено цвете, кацнало като пеперуда върху дамската ръка. Той е създаден за дами с афинитет към фините бижута с диаманти. Подходящ е ако търсите годежен пръстен цвете или подарък за дама с име на цвете. Към диамантения пръстен цвете можем да Ви предложим колие с диаманти и обеци в същата форма, с които да довършите комплекта подобаващо и да допълните визията изцяло. Пръстенът с диаманти цвете ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089405

R02089405

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута