SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

Модерен златен пръстен с диаманти 0.11 карата

Пръстен от бяло злато с диаманти 0.11 карата

Референтен №  YZ0016667

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 447 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
14 карата 1.33 грама
0.11 карата Диаманти
F VS/SI  цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Дамски пръстен с диаманти, изработен от 14 карата бяло злато и инкрустиран с естествени бели диаманти с общ карат 0.11. Диамантен пръстен, съчетание от нежност и модернизъм. Красив и различен дизайн на модерен пръстен, който може да бъде носен в ежедневие и комбиниран лесно с всякакви други бижута. Ако търсите и предпочитате годежния пръстен със символика и смисъл - обърнете внимание на дизайна от диаманти, който творците на бижута са създали в този женски пръстен. Колко фино намигане и препратка към пулса на сърцето с послание "всеки удар на сърцето ми бие за теб". Красиво, романтично и иновативно! Този дамски пръстен от злато с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна опаковка, придружен със сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089407

R02089407

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Безплатна доставка

За цялата страна

Сигурно плащане

С Вашата карта

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута