SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Красив диамантен годежен пръстен, част от нашите нови модели златни пръстени с разалични шлифовки на диаманта

Пръстен от бяло злато с диамант капка и брилянти 0.18 карата

Референтен №  YZ0013384

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

1 914 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти
18 карата 1,19 грама
0.15 карата Диамант капка
F VS цвят / чистота
0.03 карата Диаманти
E-F VS-SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Уникален пръстен с диаманти в две различни шлифовки. Пръстен от бяло злато с диамант капка с големина 0.15 карата и три диаманта във форма брилянт с общ карат 0.03. Елегантен пръстен с нежна изработка и красиво орнаментиране на златото около диамантите, което придава допълнителен блясък на бижута. Тънка златна халка с полиран завършек и диаманти, поставени изключително прибрано за максимален комфорт. Прекрасен избор за годежен пръстен с диаманти, с който всяка дама би се почувствала специална. Този златен пръстен с диаманти ще пристигне при Вас в луксозна опаковка и сертификат за качество и произход.

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №J247413299

J247413299

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута