SHEMAY DIAMOND - инвестиция в бъдещето

Моята количка

Количката е празна.

НОВО
Дамска златна халка с диаманти 0.38 карата

Диамантена халка 0.38 карата

Референтен №  YZ0018252

Наличност:  В наличност с доставка до 24 часа

3 629 лв.

Пръстен от бяло злато с диаманти с общ карат 0.38
14 карата 2.13 грама
0.38 карата Диаманти
F SI цвят / чистота


Поръчай сега 0894542828


Свържете се с нас

Нашите онлайн консултанти са на разположение с експертно мнение и професионален съвет за най-добрия избор на скъпоценен подарък. Бърз и коректен отговор на Вашите въпроси ще получите тук   

Уникален дамски пръстен тип халка от бяло злато с диаманти. Диамантена халка от колекция Fantasy -  фантазия за окото! Златно бижу, което приковава погледа със своя прелестен блясък, създаден от цели три реда диаманти в изключително белият диамантен цвят F. Диамантите върху златната халка са поставени до половината. В долната си част 14 каратовото бяло злато е полирано, моделът на халката е леко заоблен, за да носи повече удобство на своята притежателка. Моделът златна халка е подходящ, както за носене по специален повод или като отделен диамантен пръстен, така и като брачна халка, дори в съчетание с заедно годежния пръстен. Всеки един диамант върху тази диамантена халка е поставен поотделно в каса, като му е оставен пространство да блести. Това сътворява магнетичният блясък на пръстена и го прави неустоимо красив. Всяко бижу, закупено от Shemay Diamond пристига при Вас в луксозна опаковка. 

Ако пръстена е за подарък, запазете момента на изненадата! Размера на всеки пръстен може да бъде коригиран и след като вече е подарен. Всички пръстени от Shemay Diamond са в стандартен размер от 51 до 56. А ако желаете да разберете размера предварително, то той може да бъде лесно измерен и от Вас самите. За измерването е нужен лист хартия, от който да да изрежете тънка лента. Поставете я на обиколката на пръста си и отбележете къде точно се пресича лентата. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента. Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността в mm. След което използвайте таблицата, за да преобразувате размера от mm в обикновен размер на пръстена.

Това бижу притежава валиден международен сертификат, издаден от Iternational Diamond Laboratory (IDL).

Iternational diamond laboratory е лаборатория по гемология, базирана в Ню Йорк, с офиси в други големи градове по света. IDL е обективна организация с нестопанска цел, която издава диамантени сертификати със слоган „Диамантите са сигурни от IDL“.

 

Провери сертификата на сайта на IDL


Сертификат с №R02089410

R02089410

Преглед


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Златна фирма

2023

Безплатна доставка

За цялата страна

Гаранция

За качеството на нашите бижута

Консултация

Относно нашите бижута